Datum presenterat för förbundets årsmöte

Svenska Pokerförbundet kallar till årsmöte lördagen den 7 mars klockan 15.00 i Stockholm. Närmare bestämt på Hornsgatan 87.

Har man någon bra idé som man vill att förbundet ska införa, så är man välkommen att skicka in motioner innan den 16 februari till: info@svenskapokerforbundet.se

Har man förslag på någon person som man tror skulle vara ett tillskott i förbundets styrelse så kontaktar man valberedningen på: svepofvalberedning@gmail.com

Samtliga handlingar kommer läggas upp efterhand de är klara på förbundets hemsida. Vill du delta så anmäl dig på info@svenskapokerforbundet.se så vi vet hur mycket fika som ska införskaffas.

OBS: Glöm inte att förnya medlemskapet för 2020 om du inte redan gjort det. Det görs här.