Förbundsordförande, Kjell, nominerad till årets eldsjäl

Pokertidningen Poker.se har startat en omröstning om vem som är årets eldsjäl inom svensk poker. Svenska Pokerförbundets ordförande, Kjell Johansson, är en av de nominerade. Att han är en stor eldsjäl för svensk poker instämmer vi i till fullo! Vill ni veta mer om Kjell så läs gärna intervjun och lär känna honom mer här.

Även ”den riktiga” Alexander Nilsson är nominerad. Vi instämmer även att han är en stor eldsjäl inom svensk poker. Hans goda hjärta och engagemang för pokern har ingen som besöker live-SM kunnat missa. Här finns en intervju med honom där han b.la. avslöjar varför han är ”den riktiga”.

Alexander och Kjell från live-SM tidigare i år.

Även Bobbo Göthlin och Manda Nguyen är nominerade. Bobbo som är en stor eldsjäl inom den mellansvenska klubbpokern och en flitig besökare på såväl förbundets live-SM och årsmöten visar också att han är värd nomineringen. Manda, precis som övriga nominerade, arbetar även hon för pokerns bästa. Undertecknad har bara träffat henne en gång på senaste live-SM. Där visade hon ett stort engagemang och jag skriver under på den gode Erik Rosenberg och Poker.se:s motivering.

Alltså inget lätt val då alla fyra är värda att utses till årets eldsjäl. In och rösta på den du vill se som ”Årets eldsjäl” på Facebook-gruppen Sverige Spelar.