Svenska Pokerförbundet förlänger med Pokerevent

Svenska Pokerförbundet och Pokerevent Sweden har kommit överens om att förlänga samarbetet gällande Live-SM. Båda parter är nöjda med de sista årens stigande deltagarsiffror och att arrangemanget blir bättre och bättre.

– Vi är glada över att kommit överens med Pokerevent som vi haft ett bra samarbete med i flera år nu. Vi ser ingen anledning till att ändra ett fungerande koncept. Inte minst med flera deltagarrekord förra året där rekordet i main event klingar högst då det är större än Cosmopols, trots att vi tvingats spela det utomlands, säger Kjell Johansson, ordförande i Svenska Pokerförbundet.

Det nya avtalet sträcker sig över 2021 med en option på ytterligare ett år. Detta gör att båda parter kan fortsätta att långsiktigt fokusera på att göra Poker-SM bättre.

– Det känns fantastiskt kul att få förnyat förtroende av SVEPOF! Det nya avtalet gör att vi kan fortsätta med att utveckla spelarnas Poker-SM ytterligare och skapa ännu bättre evenemang, säger Mauritz Altikardes, Pokerevent Sweden.