Svenska pokerförbundet höll årsmöte under söndagen

Under söndagen höll Svenska Pokerförbundet årsmöte på Scandic Continental i Stockholm.  Kjell Johansson, som lett förbundet med bravur under det senaste året, fick som väntat förnyat förtroende. Även Daniel Olsson och Micke Torstensson, fick också förnyat förtroende som sekreterare respektive kassör och medlemsansvarig. Vilket även ledamoten, Robert Svedin, fick.

Årsmötespresentationen prydde SM-generalen, Mauritz Altikardes, när
deltagarrekordet slogs på SM i Tallinn förra året.

Nyinvalda i styrelsen blev Tommy Bergman, Jonas Wallmo och Mathias Hautala. De ersätter Rabi Elias, Jimmy Lundemo och Joakim Menghini som valde att lämna på grund av tidsbrist.

Intressanta diskussioner hölls om hur man motiverar pokerspelarna att bli medlemmar i förbundet och den nyklubbade budgeten innehöll ökad summa för just medlemsvård. Mauritz Altikardes från Pokerevent var även på plats och berättade om kommande live-SM i Tallinn.

Kjell Johansson, ordförande i Svenska Pokerförbundet, kommenterar:

• Jag är glad för att jag fick förnyat förtroende samt att grundstommen från förra årets styrelse som gjort ett bra jobb är kvar. Micke med rutinen som medlemsansvarig nu när vi växer som förbund, och inte minst allt hästjobb Daniel gör med medlemstidningen samt Roberts erfarenhet och kontaktnät som klubbansvarig.