Svenska Pokerförbundet lanserar nu sin medlemstidning

Svenska Pokerförbundets lanserar nu en nätbaserad medlemstidning. Detta för att vi vill ge våra medlemmar mer pokerläsning. Vi kommer b.la. bjuda på intressanta intervjuer, reportage och tävlingar. Tidningen kommer till en början vara öppen för allmänheten innan den låses till enbart medlemmar.

Vi hoppas alla pokerintresserade ger sitt stöd till oss och löser medlemskap i förbundet. Desto fler medlemmar vi har bakom oss, desto större maktfaktor är vi när vi kämpar för bättre pokervillkor i Sverige.

I medlemskapet får man mycket för pengarna. Man får delta i freerolls och rankingserier med fina extravärden, andra tävlingar där man kan vinna allt från inköp till turneringar, pokerböcker, pokerkläder bland mycket, delta i svenska mästerskapen och inte minst läsa vår medlemstidning Svepof Magazine. Är du inte medlem i Svenska Pokerförbundet så bli det redan idag via denna länk.