SVEPOF har infört digitala medlemskort

Det är nytt år och dags att förnya medlemskapet för 2020. Svenska Pokerförbundet går nu över till digitala medlemskort. Det nya konceptet lanseras tillsammans med Cardskipper. Istället för fysiska medlemskort så kommer ditt medlemskort för 2020 finnas tillgängligt i Cardskippers app i din smarttelefon eller via Cardskippers hemsida.

Den nya lösningen frigör en hel del arbete som gör att vi kan lägga större fokus på Svenska Pokerförbundets syfte, nämligen förbättra villkoren för svensk poker. Genom att gå över till digitalt medlemskap tänker vi också på miljön.

Samtidigt underlättar appen vår medlemsservice. Genom appnotiser kan vi nå ut med nyheter, tävlingar och erbjudanden från våra partners som endast gäller för medlemmar.

Du blir medlem genom att klicka här.

Har du ingen smarttelefon så gå in på member.cardskipper.se/Account eller kontakta medlemsansvarig på medlem@svenskapokerforbundet.se